Om oss

Om oss

För oss är det svårt att minnas att vi en gång i tiden inte hade GPS:er! Tänk hur mycket tid och stress vi sparar nu när den kan berätta för oss hur vi ska åka och vi slipper köra fel. Men GPS:er kan även göra mycket mer än så, som till exempel upptäcka trafikarbeten och fartkameror. Vi tror att alla bilister idag behöver en GPS och har därför samlat de bästa på marknaden!

Vi som älskar GPS-navigatorer

Vi är en onlinebutik som specialiserar oss på GPS:er och brinner för den frihet de har gett oss bilister. Hos oss hittar du de bästa GPS-navigatorerna på marknaden och vi finns alltid tillgängliga om du har frågor eller funderingar.

Vårt syfte

Tanken med vår affärsidé är att vara en plats där alla de bästa GPS-navigatorerna finns samlade och dit du kan komma om du behöver hjälp. Det är även viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss och vi erbjuder alltid ångerrätt och ett års garanti.

Vad vi kan hjälpa dig med

Förutom att erbjuda de bästa GPS:erna är vi även experter på området och kan hjälpa dig att hitta den perfekta GPS-navigatorn för just ditt fordon, oavsett om du kör bil, lastbil eller motorcykel. Välkommen att höra av dig på mail eller telefon! 

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka