Byte & retur

Byte & retur

I enlighet med konsumentlagen har du alltid 14 dagars ångerrätt om du inte är nöjd med ditt köp av en GPS. Vi erbjuder även ett års garanti på alla våra GPS-navigatorer.

Ångerrätt

Om du ångrar ditt köp av en GPS och vill skicka tillbaka den har du 14 dagar på dig. Observera att GPS-navigatorn måste vara oanvänd och att ingen del får saknas. Paketera GPS:en väl, gärna i den tillhörande kartongen, och bifoga retursedeln. Du får pengarna tillbaka inom 14 dagar efter att vi har mottagit din retur.

Ett års garanti

Vi erbjuder ett års garanti på alla våra GPS:er. Om din GPS går sönder eller om du av någon annan anledning inte är nöjd med den kan du inom ett år välja att få pengarna tillbaka eller få en ny GPS-navigator. På vår hemsida finner du en reklamationsblankett som du skriver ut och noggrant fyller i. Paketera GPS-navigatorn väl, gärna i den tillhörande kartongen, och skicka den till oss tillsammans med den ifyllda reklamationsblanketten. Om vi godkänner din reklamation får du pengarna tillbaka eller en ny GPS inom 14 dagar.

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka